Ви зараз переглядаєте Ліцеїст Житомирської політехніки – переможець у секції «Авіа- та ракетобудування, машинобудування і робототехніка»

Ліцеїст Житомирської політехніки – переможець у секції «Авіа- та ракетобудування, машинобудування і робототехніка»

Shares

Loading

Учні Наукового ліцею Житомирської політехніки, члени наукового товариства «Політехінка» активно готувалися до захисту своїх наукових досліджень на обласному етапі.

У підсумку відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Житомирської облдержадміністрації від 24.02.2023 року № 36 «Про підсумки II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у 2022/2023 навчальному році» ліцеїст Житомирської політехніки групи 10-А Хоменко Дмитро здобув диплом І ступеня в секції «Авіа- та ракетобудування, машинобудування і робототехніка».

Дмитро представлятиме Житомирське територіальне відділення МАН у III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Науковими керівниками юного дослідника є к.т.н., доцент, доцент кафедри робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б. Б. Самотокіна Державного університету «Житомирська політехніка» Добржанський Олександр Олексійович та заслужений вчитель України, вчитель інформатики Наукового ліцею Житомирської політехніки Шатківський Віталій Миколайович.

Щиро вітаємо Дмитра та його наукових керівників з перемогою. Дякуємо науковим керівникам за підготовку та підтримку ліцеїста. Бажаємо нових наукових пошуків, успіхів та перемоги у всеукраїнському етапі конкурсу!

Залишити відповідь