Ви зараз переглядаєте Ліцеїсти – учасники заходу «Захисти свої права та свободу! Безпека та твоя відповідальність!»

Ліцеїсти – учасники заходу «Захисти свої права та свободу! Безпека та твоя відповідальність!»

Shares

Loading

19 квітня здобувачі освіти Наукового ліцею Житомирської політехніки взяли участь в обласному інформаційно-просвітницькому заході «Захисти свої права та свободу! Безпека та твоя відповідальність!», який було організовано працівниками Житомирського районного управління поліції ГУНП в Житомирській області.

Метою заходу були систематизація та підвищення рівня знань про права та обов’язки громадян, зокрема молоді, підвищення спроможності молодих людей щодо кар’єрного консультування та професійного розвитку.

Для ліцеїстів було проведено змістовну екскурсію, під час якої вони ознайомилися: з практичною роботою системи “Custody Records”; як працюють поліцейські у різних підрозділах; як ведеться розслідування злочинів; як забезпечується безпека громадян; з професійними можливостями у поліції, освітніми вимогами та критеріями відбору, умовами прийому на службу.

 Рибачок Роман, Собченко Богдан, Данілін Кирило, Герасимчук Владислав, Духніч Анастасія та  Ляховець Ангеліна послухали вступне слово начальника райвідділу поліції. Потім їм представили свою роботу працівники кінологічної, ювенальної, патрульної служб поліції. Дякуємо працівникам Житомирського районного управління поліції ГУНП в Житомирській області за цінний досвід та незабутні емоції!

Залишити відповідь