Ви зараз переглядаєте Результати обласного конкурсу “Мандруй рідним краєм”

Результати обласного конкурсу “Мандруй рідним краєм”

Shares

Loading

Учні Наукового ліцею Житомирської політехніки взяли участь в обласному етапі  конкурсу туристсько-краєзнавчих маршрутів «Мандруй рідним краєм».

За результатами конкурсу ліцеїсти здобули:

– в номінації «Край, в якому я живу»:

Диплом за ІІ місце учениця групи 10-Г Григанська Юлія. У своїй роботі переможниця розповідає про екскурсійний маршрут рідною Житомирщиною, зокрема про Монастир кармелітів босих, католицький монастир ХVІІ століття в м. Бердичеві, палац родини Терещенків у Денишах, який нині у руїнах, але частково збереглися вежа, гвинтова драбина та деякі елементи стін. Маршрут завершується прогулянкою на квадроциклах селом  Тетерівка;

Спеціальним дипломом відзначена учениця групи 11-Г Колесник Людмила за роботу «Голокост крізь час та події», яка відображає сумні сторінки історії Житомирської області часів Другої світової війни.

– в номінації «Мій прадавній і неповторний краю»:

Дипломом за ІІІ місце учениця групи 10-Б Смолянова Ніка. У своїй роботі ” Де би не був, не забуду свій дім” Ніка розповіла про своє рідне село Ліщин.

Щиро вітаємо переможців та Гечу Олену Анатоліївну, вчительку історії – керівника проектів! Зичимо цікавих творчих ідей та нових перемог!

Геча Олена Анатоліївна
Геча Олена Анатоліївна

Залишити відповідь