Ви зараз переглядаєте Тиждень науки суспільно-гуманітарного профілю: англійська мова і культура

Тиждень науки суспільно-гуманітарного профілю: англійська мова і культура

Shares

Loading

У рамках проведення тижня науки в Науковому ліцеї Житомирської політехніки працює учнівське самоврядування «Scientific Kingdom» у формі британської конституційної монархії. Король і Королева (Олексій І Мясковський та Кароліна І Мельниченко) надихають ліцеїстів на творчість у ранкових відео-привітаннях та оголошують підсумки в кінці навчального дня. Прем’єр-міністр Софія Павлюк у співпраці з амбасадорами груп керує та оцінює участь у заходах. Мазуркевич Катерина виконує обов’язки головного радника Короля та Прем’єр-міністра.

Кожна група представляє англомовну країну протягом тижня під час культурно-освітнього обміну. Ліцеїсти приготували постери та презентації про країну, її культуру, літературу, мистецтво та спорт. Алтухова Катерина, Хоменко Вікторія (група 10-Г) підготували цікавинки про англійську мову та цитати видатних людей. Амер Маріам (група 10-В) розробила квіз з англійської мови. Дві команди групи 10-Г в складі Сліпцова Владислава, Забродської Марії, Сидоренко Дарини та Гриня Максима, Кирик Юлії, Плис Марії проводять усний журнал англійською мовою «Як піклуватися про своє здоров’я?».

Вчора,15 квітня, ліцеїсти представляли іншим групам літературу Великобританії (Халковська Ангеліна, Дзюблик Валерія, Григанська Юлія, Пєнишева Валерія) та провели віртуальні подорожі на Сейшели (Алтухова Катерина, Михальчук Леся, Дідківська Каріна), Мальту (Косюк Вікторія, Бартковяк Даніела), Барбадос (Антонюк Володимир, Данілін Кирило) і до Ірландії (Шапіренко Максим, Кучер Максим та Башинська Вікторія).

16 квітня в Науковому ліцеї Житомирської політехніки присвячено англійській мові та культурі. Сьогодні 4 команди 10-их груп пройшли «Brain Quest» з англійської мови та країнознавства. Результати квесту та квізу будуть оголошені на Scientific Kingdom Festival у п’ятницю.

Незабутні враження отримали ліцеїсти від презентацїй про Ямайку (Дзиба Альбіна та Загрива Софія) та про спорт на Мальті (Мазуркевич Катерина і Пвлюк Софія).

Тріумф науки та креативності триває! «Remember: the only limit is our imagination, the only direction is forward!» – з привітання «монархів Наукового Королівства».

Залишити відповідь