Ви зараз переглядаєте Вечір у піжамах у Науковому ліцеї Житомирської політехніки

Вечір у піжамах у Науковому ліцеї Житомирської політехніки

Shares

Loading

Нині особливою потребою всіх є почуватися затишно та спокійно.

Науковий ліцей Житомирської політехніки започаткував і провів вперше Вечір піжам, який залишив у серцях ліцеїстів теплі спогади та посмішки. 📝🖌️🎨 Наша чудова подорож почалася з розповіді Наталії Василівни про спогади своєї бабусі, а потім своєю вражаючою історією поділилася Павлюк Дарина, учениця з 11 класу, яка вміло перенесла нас у світ героїні, про яку розповідала. Вечір тривав, а ми вирушили в захоплюючу подорож разом із героями мультфільму «Король Лев», лежачи на пледах прямо в коридорі нашого ліцею.

У піжамах та з м’якими іграшками в руках ми створили неперевершену атмосферу затишку, дружби й теплоти. Улюблені смаколики та  чай – і всі відчували себе як вдома. Атмосфера вечора створювала затишок та єдність, немов доброзичливі посиденьки в родинному колі. Ця подія не лише зблизила нас, як ліцейну родину, а й дала чудову можливість насолодитися спільним затишком. Представники учнівського самоврядування проявити свою креативність в організації та оформленні вечора.

Щиро дякуємо нашій адміністрації, учителям за те, що вони не лише підтримали цю ідею, але й приєдналися до нас. Їхня участь стала родзинкою цього незабутнього вечора.

Статтю складено на основі розповіді Бовсуновського Максима (група 10-Б).

Залишити відповідь