Ви зараз переглядаєте <strong>Новорічна феєрія у Науковому ліцеї</strong>

Новорічна феєрія у Науковому ліцеї

Shares

Loading

До Новорічних свят учні та вчителі Наукового ліцею Житомирської політехніки підготували справжнє музичне шоу для усієї ліцейної родини – «Різдвяно-новорічна феєрія». Юні артисти та їхні педагоги змогли зануритись у ліричну та казкову атмосферу. Під час свята виконувались пісні різних музичних стилів, декламувались класичні та сучасні поезії, театральні композиції. Гра на гітарах та саксофоні у виконанні учнів 10-А групи Зубрицького Арсенія та Антонюка Володимира супроводжувалась кількомаразовими оваціями.

Незрівнянним був виступ учня 11-Б групи Симона Андрія на електрогітарі. Різдвяна тема продовжувалась у піснях учнів 10-Г групи з піснею «Wham! – Last Christmas» та українській щедрівці прекрасного  хору 11-Г групи. Учні 11-В групи об’єднали усіх в єдиному ритмі «Червоної рути», а аматорська театральна замальовка учнів 10-Б група надала веселого настрою для усіх глядачів.

Неперевершеними були учні 11-А групи ведучі феєрії Собкович Роман та Панкєєв Даніїл, які створювали чудовий магічний настрій. Завершили свято учні 11-А групи із актуальною мотиваційною піснею  «Надія є!».

Ця вистава – своєрідний подарунок, адже несе позитивний магічний настрій. Вокальні здібності наших ліцеїстів доводять, що у Науковому ліцеї навчаються не лише майбутні вчені, інженери, програмісти та перекладачі, а й дуже талановиті музиканти та актори.

Переглянути всі фото

Переглянути всі відео

Залишити відповідь