Ви зараз переглядаєте Участь команди Наукового ліцею у міському етапі  змагань  з баскетболу загальнонаціонального проекту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

Участь команди Наукового ліцею у міському етапі  змагань  з баскетболу загальнонаціонального проекту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

Shares

Loading

#плічопліч

Січень та лютий були періодом інтенсивної підготовки та участі в змаганнях з баскетболу для команди учнів Наукового ліцею Житомирської політехніки. З 3 по 22 лютого  команда була учасником міського етапу  змагань  з баскетболу загальнонаціонального проекту«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», які проходять під гаслом «Разом переможемо!» У змаганнях взяли участь 19 команд ліцеїв Житомирської територіальної громади.

На першому етапі команда Наукового ліцею  перемогла суперників по групі з ліцею №35 (рахунок 32:17) та з ліцею №8 (рахунок 46:11). На наступному етапі у важкому поєдинку перемогли команду ліцею №5 з рахунком 34:19. У четвертій грі, яка була вирішальною для участі в ½ фіналу, поступилися гідному супернику – команді ліцею №27.

Підсумковий результат команди – 5-те загальнокомандне місце. Це перший досвід участі Наукового ліцею в змаганнях такого рівня. Великі перемоги ще попереду! Вітаємо наших заповзятих спортсменів – команду з баскетболу Наукового ліцею Житомирської політехніки у складі: Недзвецький Олег, Збаражський Орест, Гринь Максим, Соломонюк Богдан, Галетко Артем, Прокопчук Денис, Демидчук Ілля, Савицький Єгор.  #Разом переможемо!

📷 Більше фото

Залишити відповідь