Ви зараз переглядаєте День здоров’я в Науковому ліцеї

День здоров’я в Науковому ліцеї

Shares

Loading

В умовах повномасштабної війни нам доводиться долати багато перешкод, намагатися дбати не тільки про фізичне здоров’я, а й про ментальне, яке дає можливість ставити цілі й досягати їх. Про його важливість вдало передала перша леді Олена Зеленська: «Якщо навчимо дітей піклуватися про себе, чути й розуміти себе, це дасть їм стійкість на все життя. Якщо навчимося цього всі, це додасть життєстійкості всій країні. Бо лише свідома й урівноважена людина може захищати себе та інших». Нині безперечно в нас одна ціль на всіх: наближати нашу перемогу на всіх фронтах. Піклуватися про своє здоров’я – це престижно, актуально та модно.

Ліцейна родина Житомирської політехніки також пропагує здоровий спосіб життя та дбає про ментальне здоров’я кожного учасника освітнього процесу. Попри вранішню повітряну тривогу та осінню погоду 15 вересня упродовж дня в Науковому ліцеї було проведено різні заходи в рамках «Дня здоров’я»: естафети, спортивні вікторини, тренінги, методики для подолання стресу, шахові та шашкові турніри, антистресові малювання та багато інших цікавих конкурсів.

Особливу увагу учнів привернув конкурс на кращу руханку, яку підготували учні всіх груп Наукового ліцею. Переможцем у захоплюючих змаганнях стала група 11-Г.

У спортивній вікторині – І-е місце розділили дві команди групи 10-А та 11-А.

У змаганнях складання кубика Рубика – учень групи 10-А Недзвецький Олег (мінімальний час 48 секунд).

У шаховому турнірі переможцями стали – Сич Антон (група 11-Г), Рибачок Роман (група 11-Г), Карталіш Оскар (група 11-Б), Сархан Назар (група 11-А), Марценюк Вадим (група 10-А), Ганжела Єгор (група 10-В), Шапіренко Андрій (група 10-В), Збаражський Орест (група 10-Г); у шашковому – Герасимчук Владислав (група 11-А), Козлова Діна (група 10-В).

У спортивній естафеті брали участь команди юнаків та дівчат з кожної групи. А переможцями стали: серед дівчат група 11-А, серед юнаків – група 11-Б.

У турнірі на віджимання від підлоги – Копаниця Дмитро (група 11-Б), Хмєль Ілля (група 10-А)

У конкурсі стійка у планці серед дівчат – Смолянова Ніка (група 10-Б).

У конкурсі перетягування канату серед дівчат перемогу здобула команда групи 10-Г, серед юнаків – команда групи 11-Г.

Вітаємо наших учасників та переможців. Будьмо здорові! Усе буде Україна! Усе буде Перемога!

Архів фото https://drive.google.com/drive/folders/16AMJ4ZUVsiyhK-H-pUWmYcZizdYL1WLe

Залишити відповідь