Ви зараз переглядаєте Команда “СИЛА”

Команда “СИЛА”

Shares

Loading

Усім привіт ми команда “СИЛА”, тобто співробітництво і лідерство активістів, і ми висуваємо свою кандидатуру на пост Ради Ліцеїстів Наукого ліцею Житомирської політехніки.

Давайте познайомимося ближче:

Столярчук Дмитро – Голова Ради Ліцеїстів. Це зв’язок між ліцеїстами та адміністрацією ліцею. Тому я, в першу чергу, буде прислухатися до пропозицій кожного та кожної з вас! Я– відповідальний, активний, позитивний хлопець, маю креативне мислення, лідерські якості та організаційні навички. Я – та людина яка зробить ваше ліцейне життя ще цікавішим та активнішим. Саме я зібрав нашу неймовірну команду!

Кайданюк Ілля – заступник Голови Ради Ліцеїстів. Теж відповідальний та креативний хлопець. Він –  моя права рука. Також прийматиме пропозиції від усіх вас. Допомагатиме з організацією різних активностей, заходів, проектів.

Пенишева Валерія – Leaber-сектор. Це комунікативна людина, яка допоможе налагодити звязок з вчителями і вирішити питання в навчанні.

Сахневич Діана – культурно-масовий сектор. Діана – дуже креативна особистість. Саме вона буде планувати та організовувати різні заходи та активності такі як: ярмарки, аукціони, походи в кіно, тематичні тижні, таємний санта, екскурсії, лекції,флешмоби…Ми будемо впроваджувати тематичні дні або ж навіть тижні присвячені до певних свят таких як (Новий рік, день Святого Валентина, 8 березня та інші). Також думаємо над створенням різних позакласних гуртків. Як бачите ідей в нас багато, тому сумувати точно не будете.

Хмєль Ілля – спортивний сектор. Ілля – спортсмен нашої команди. Він відповідатиме за організацію різних естафет, марафонів і так далі. Він буде знаходити різноманітні активності, аби залучити кожного з вас до спорту, тому що це дуже важливо. Ми пропонуємо створення футбольних, волейбольних, баскетбольних та інших команд, які будуть брати участь у змаганнях в ліцеї та в матчах з іншими ліцеями міста. Також ми будемо організовувати спртивні дні, в які кожен та кожна з вас зможе прпоявити себе.

Козлюк Марина – сектор волонтерства та благодійної допомоги. Марина організовуватиме різні ярамарки та аукціони, кошти з яких підуть на підтримку Збройних Сил України або в різні дитячі центри та на допомогу людям похилого віку. Будуть збори речей військовим, переселенцям. Ми будемо налагоджувати зв’язки з волонтерами нашого міста. Усі зараз потребують підтримки та допомоги, тож ми готові робити все, що в наших силах аби допомогти усім хто потребує її найбільше.

Тищенко Артем – інформаційний сектор. Артем – голова інформаційного відділу нашої команди. Він буде відповідальним за створення та ведення сторінки ліцею в Інстаграмі та Фейсбуці. А також за інформування ліцеїстів щодо новин, свят, подій, активностей.

Геча Кирило – Green-сектор. Ми створимо команду Green-сектору, яка буде брати участь у різноманітних екологічних конкурсах, акціях, вони будуть заохочувати учнів нашого ліцею брати участь у прибиранні території ліцею, кар’єрів, вулиць нашого міста. Ця команда проводитиме різні лекції щодо важливості підтримання чистоти усіма громадянами України. Також вони будуть впроваджувати різні тести задля оцінки рівня екологічної свідомості учнів Наукового ліцею Житомирської політехніки.

Як ви могли бачити ми маємо величезну кількість ідей та великий потенціал щодо розвитку ліцею у всіх сферах.

Ми команда «СИЛА» і ми рухаємося тільки вперед, голосуйте за нас, ми гідні вашого голосу!

https://vuboru23.netlify.app/

Залишити відповідь