Ви зараз переглядаєте Ліцеїсти Житомирської політехніки – переможці у секціях «Охорона здоров’я» та «Хімія»

Ліцеїсти Житомирської політехніки – переможці у секціях «Охорона здоров’я» та «Хімія»

Shares

Loading

Учні Наукового ліцею Житомирської політехніки, які є членами наукових товариств «Політехніка» та «Науковий клуб МАНівців», взяли активну участь у II етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, який проходив 13-16 лютого поточного року на базі Комунального закладу позашкільної освіти «Обласний центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради.

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Житомирської облдержадміністрації від 24.02.2023 року № 36 «Про підсумки II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у 2022/2023 навчальному році» у науковому відділенні «Хімія та біологія» юні науковці Житомирської політехніки здобули дипломи ІІ ступеня:

  • Степанчук Дар’я, учениця групи 11-Г у секції «Охорона здоров’я»;
  • Жек Анастасія, учениця групи 11-Б, вихованка гуртка «Юний хімік» у секції «Хімія».

Степанчук Дар’я представлятиме Житомирське територіальне відділення МАН у III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Науковими керівниками юних дослідниць є к.п.н., вчителька хімії та біології Наукового ліцею Житомирської політехніки Ващук Олена Василівна, к.т.н., доцент кафедри наук про Землю Державного університету «Житомирська політехніка» Скиба Галина Віталіївна.

Вітаємо наших переможців та дякуємо науковим керівникам за підготовку і підтримку ліцеїсток. Щиро бажаємо нових успіхів, наукових пошуків та перемоги у всеукраїнському етапі конкурсу!

Залишити відповідь