Ви зараз переглядаєте У Науковому ліцеї Житомирської політехніки відбувся конкурс «Містер та міс Наукового ліцею- 2024»

У Науковому ліцеї Житомирської політехніки відбувся конкурс «Містер та міс Наукового ліцею- 2024»

Shares

Loading

14 лютого в Науковому ліцеї Житомирської політехніки ліцеїсти, педагоги обмінювалися не тільки теплими словами, а й валентинками, бо ж 14 лютого – це свято всіх закоханих. Упродовж декількох днів усі охочі проявити свої почуття мали змогу написати щирі слова любові й захоплення на листівках-валентинках і покласти їх у  скриньку для обожнюваного адресата. 

А ще саме сьогодні відбувся конкурс «Містер та Міс Наукового ліцею – 2024», до якого так ретельно готувалися ліцеїсти та ліцеїстки, які виявили бажання взяти в ньому участь. Протягом декількох тижнів учасники отримували завдання, і лише сьогодні мали нагоду показати не тільки свою красу, а й креативність, здібності, талант, розум.  

Попри тривогу, яка пролунала на початку свята, захід відбувся  в укритті, а це ще раз доводить, що нас не зламати. Яскравими були учасники і учасниці конкурсу, їхні презентації, художні номери, креативні підходи до виконання запропонованих завдань. 

Потужною була й підтримка учасників від глядачів-одногрупників. Панувала неймовірна атмосфера,  у кожного захоплювало дух від того, наскільки талановитими є ті, хто виступав. Щира підтримка оплесками  і дружні посмішки додавали снаги конкурсантам. 

Тож переможцями конкурсу-2024 стали:

Гаврилюк Каміла – Міс Наукового ліцею;

Антонюк Володимир – Містер Наукового ліцею;

Оберемчук Вікторія – Віце-міс Наукового ліцею;

Павлюк Софія – Міс глядацьких симпатій;

Андрусевич Захар – Містер «Глядач».

Вітаємо наших переможців! Щиро дякуємо нашим Збройним Силам України за можливість жити і проявляти любов!

Цей запис має один коментар

  1. Богдан

    То не Оберемчук Анастія, а Оберемчук Вікторія. Дізлайк відписка

Залишити відповідь