Ви зараз переглядаєте Святкові привітання ліцеїстів Житомирської політехніки для вихованців Житомирської спеціальної школи Житомирської обласної ради

Святкові привітання ліцеїстів Житомирської політехніки для вихованців Житомирської спеціальної школи Житомирської обласної ради

Shares

Loading

#тияк?

Напередодні різдвяно-новорічних свят до вихованців Житомирської спеціальної школи Житомирської обласної ради завітали учні Наукового ліцею Житомирської політехніки. 

Такі щорічні привітання стали уже доброю традицією, яку ініціюють Науковий ліцей Житомирської політехніки, Житомирська спеціальна школа та Департамент освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації, цьогоріч доєднався Департамент фінансів  ОВА. 

Метою такої зустрічі є підсилення уваги до дітей, які постійно перебувають у закладі освіти та потребують додаткової уваги, особливо в передсвяткові дні та в умовах воєнного стану, а також встановлення дружніх зв’язків між ліцеїстами й вихованцями.

Ліцеїсти та педпрацівники підготували різдвяно-новорічні музичні привітання та привезли вихованцям спецшколи-інтернату іграшки, книжки, солодощі та багато інших подарунків.

Учні спецшколи та їх вчителі і вихователі також підготували цікаві та веселі номери, якими порадували гостей.

Разом із ліцеїстами до учнів спецшколи завітали Св. Миколай (Ілля Аляб’єв), пані Зима (Анна Нітрян) та Дух Різдва (Тимофій Афонін).

Ліцеїсти порадували такими виступами: 

– музична композиція на саксофоні «Jjingle bells» у виконанні Арсенія Зубрицького. 

– сучасний танець – Козлюк Марина, Хмєль Ілля, Лазаренко Софія, Столярчук Дмитро, Ніцкевич Дар’я, Демедчук Ілля, Деркач Єлизавета, Кайданюк Ілля.

– пісні «Вінні-Пух» та «Я намалюю на папері щасливу дитину» у виконанні Чернишова Данііла (гітара).  

– танцювальний мікс – Лещенко Анастасія, Дєдух Ілля.

– танець «Вечорниці» – Бірюченко Дарія з партнером. 

Щиро дякуємо ліцеїстам, їх батькам та педагогічним працівникам Наукового ліцею за підтримку в організації та проведенні свята, за підготовлені подарунки та смаколики.

Залишити відповідь