Ви зараз переглядаєте #МарафонДобрихСправ у Науковому ліцеї Житомирської політехніки

#МарафонДобрихСправ у Науковому ліцеї Житомирської політехніки

Shares

Loading

Громада Наукового ліцею Житомирської політехніки в межах глобального руху #ЩедрийВівторок долучається до Марафону добрих справ. Цей освітній проєкт від Національного банку України та благодійних фондів для педагогів, дітей та молоді про те, як допомагати з максимальною користю. Гасло заходу: «Добро – це наша культурна спадщина».

Мета заходу – підвищення культури та ефективності благодійної й волонтерської діяльності ліцеїстів і вчителів, розвиток фінансових та підприємницьких навичок, надання реальної допомоги тим, хто її потребує, заохочення  дітей  та молоді до здійснення добрих справ.

Марафон проходить із 28 листопада по 25 грудня. За цей час ліцейна громада  буде звітувати про добрі справи, зроблені  упродовж 2023 року, висвітлюватиме благодійні акції Марафону, ініційовані й організовані  Радою ліцеїстів Наукового ліцею та педколективом.

У рамках руху #ЩедрийВівторок команда ліцеїстів у складі Сіваченко Анастасії, Барибіної Софії, Кожушка Олексія (група 11-В) та Даніліна Кирила (група 11-А) працюватимуть над створенням відео до конкурсу відеоробіт “Традиції добрих справ” про благодійну діяльність Наукового ліцею за напрямами: допомога  Армії, допомога українцям, які постраждали від війни, допомога дітям, допомога тваринам, захист довкілля.

До старту Марафону добрих справ команда оформила інформаційну дошку з  «добриками», на кожному з яких  написано назву благодійного  заходу, проведеного в Науковому ліцеї. Матеріалів для звіту багато, адже благодійність  – пріоритет громадської діяльності Наукового ліцею.

Чекайте апдейт про реалізацію нового проєкту добрих справ ліцейної громади, який буде реалізовано в рамках Марафону! Ми допомагаємо системно і регулярно.

#МарафонДобрихСправ

Залишити відповідь