Ви зараз переглядаєте Співпраця з МАН України продовжується

Співпраця з МАН України продовжується

Shares

Loading

Сьогодні до Наукового ліцею завітали поважні гості, експерти лабораторії  “МАНЛаб”, які провели для ліцеїстів Житомирської політехніки надзвичайно цікаві лекції та практичні заняття.  

Ігор Станіславович Чернецький, завідувач відділу створення навчально-тематичних систем знань Наукового центру “МАНУ”, кандидат педагогічних наук, голова ГО “Асоціація вчителів фізики “Шлях освіти – XXI””, заслужений працівник освіти України, провів лекцію для учнів на тему: “Цікаві демонстрації фізичних явищ від лабораторії МАНЛаб” та практичну роботу “Вимірювання густини тіл методом гідростатичного зважування”. 

Євген Юрійович Пащенко, науковий співробітник відділу створення навчально-тематичних систем знань НЦ “МАНУ”, кандидат економічних наук провів для ліцеїстів практичне заняття з мінералогії на тему: “Попереднє визначення гірських порід та мінералів у природних умовах”.

Володимир Володимирович Василенко, молодший науковий співробітник відділу створення навчально-тематичних систем знань НЦ “МАНУ” поділився практичними знаннями щодо обробки астрономічних зображень за допомогою програмних засобів. 

  У Науковому ліцеї було виділено декілька просторих аудиторій, в яких фахівці “МАНЛаб” змогли зручно розмістити все привезене з собою обладнання для демонстрацій та практичних занять.

Учні та вчителі не тільки із захопленням спостерігали за майстерно виконаними дослідами Ігоря Станіславовича, а й взяли активну участь у спілкуванні та поясненні продемонстрованих експериментів.

Практичні заняття з фахівцями лабораторії залишили у пам’яті учнів не лише незабутні враження, а й збагатили  їх новими знаннями і компетентностями.

Учні та колектив Наукового ліцею щиро вдячні Ігорю Чернецькому, Євгену Пащенку та Володимиру Василенку за їхню працю, за нові знання та вміння, а також за незабутні враження й емоції. 

З нетерпінням чекатимемо  нових зустрічей!

Залишити відповідь