Ви зараз переглядаєте Ліцеїсти пройшли навчання з курсу “Introduction to the Internet of Things/Вступ до інтернету речей” на базі Державного університету «Житомирська політехніка»

Ліцеїсти пройшли навчання з курсу “Introduction to the Internet of Things/Вступ до інтернету речей” на базі Державного університету «Житомирська політехніка»

Shares

Loading

Впродовж вересня-жовтня поточного року ліцеїсти 11-х груп Наукового ліцею мали можливість пройти навчання з курсу «Introduction to the Internet of Things/Вступ до інтернету речей» від Мережевої академії Cisco (Cisco Systems Networking Academy). Академія створена на базі Державного університету «Житомирська політехніка».

Під час проходження навчання з курсу «Вступ до Інтернету речей» (IoT), учні отримали інформацію про зростання кількості інтелектуальних пристроїв, підключених до Інтернету, їх використання та програмування. Ознайомились з інформацією про штучний інтелект та вплив автоматизації і цифровізації на подальший розвиток суспільства, а також про важливість інформаційної конфіденційності та безпеки в нашому повсякденному житті.

За результатами успішного проходження тестування з усіх тем, учні Наукового ліцею отримали міжнародні сертифікати Академії Cisco.

Дякуємо завідувачу кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки, кандидату технічних наук, доценту Єфіменко Андрію Анатолійовичу та вчительці інформатики Наукового ліцею Варгановій Діні Олександрівні за організацію та проведення курсу «Introduction to the Internet of Things/Вступ до інтернету речей».

Залишити відповідь