Ви зараз переглядаєте Науковий ліцей Житомирської політехніки у лідерах за підсумками НМТ 2023 року в м. Житомирі

Науковий ліцей Житомирської політехніки у лідерах за підсумками НМТ 2023 року в м. Житомирі

Shares

Loading

Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» склав рейтинг загальноосвітніх закладів м. Житомира, які посіли найвищі місця в рейтингу шкіл України за підсумками НМТ 2023 року. Заклади освіти ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів національного мультипредметного тесту, отриманих учасниками тестування з усіх предметів НМТ, та з урахуванням загальної кількості складених тестів. 

У цьому рейтингу Науковий ліцей Житомирської політехніки посів 2 місце серед ліцеїв та фахових коледжів Житомира та увійшов до 500 кращих закладів загальної середньої освіти України. 

Кількість випускників Наукового ліцею, які зареєструвалися на НМТ, була 117, складали тести 114, НМТ склали 100%. Троє випускників отримали 200 балів з математики. Показник кількості випускників, які складали тести, та кількості складених тестів (342) є найвищим серед ліцеїв м. Житомира. 

Це був перший випуск Наукового ліцею Житомирської політехніки – і наші випускники показали результати, які значно вищі порівняно з балами вступного випробування до Наукового ліцею в 2021 році. Отриманий результат – перемога всіх учасників освітнього процесу, яка досягнута завдяки сумлінності та відповідальності ліцеїстів, професіоналізму педагогічного колективу, взаємодії та співпраці батьків і адміністрації, а також умовам, які створені керівництвом Державного університету «Житомирська політехніка» для успішного та безпечного навчання.

https://osvita.ua/school/rating/89941/

Залишити відповідь