Ви зараз переглядаєте Початок нового навчального року в Науковому ліцеї.

Початок нового навчального року в Науковому ліцеї.

Shares

Loading

1 вересня 2023 року – це не просто День знань, це і радість, і хвилювання водночас… Другий рік поспіль в умовах повномасштабної війни колектив Наукового ліцею Житомирської політехніки з теплими обіймами зустрічає нових десятикласників та майбутніх випускників.
НАШІ ДІТИ – ЦЕ  МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ І ВОНИ ВАРТІ НАЙКРАЩОГО! Нехай цей рік буде благословенним для наших ліцеїстів і переможним для всіх українців. Дорогі наші ліцеїсти, бажаємо щасливої дороги в Країну Знань. Шановні освітяни, всім стійкості, наполегливості. Нехай рік буде успішним. Так, ми сильні, незламні, з героїчним історичним минулим і світлим майбутнім у вільній Україні.
Сьогодні у ліцеїстів перші заняття були присвячені темам, рекомендованим Міністерством освіти і науки України, – “Ти як? Повертаємося до школи”, «В єдності наша сила». О 9.00 традиційно всією ліцейною родиною вшанували пам’ять Героїв України, які за нашу незалежність платять ціною власного життя. 
Наступний етап – відпрацювання алгоритму правил поведінки під час повітряної тривоги та навчання з цивільного захисту і охорони здоров’я.
А також всі ліцеїсти мали нагоду відвідати кінотеатр ім. Івана Франка, де переглянули довгоочікуваний український пригодницько-історичний фільм “Довбуш”. Усі отримали позитивне враження від фільму, який пробуджує в дітей почуття гідності та любові до Батьківщини.

Залишити відповідь