Ви зараз переглядаєте Самооцінювання закладу освіти – ефективний інструмент підвищення управлінської діяльності

Самооцінювання закладу освіти – ефективний інструмент підвищення управлінської діяльності

Shares

Loading

25 – 27 липня 2022 року управлінням Державної служби якості освіти у Житомирській області надано практичну підтримку щодо проведення процедури самооцінювання освітньої діяльності та управлінських процесів Відокремленому підрозділу “Науковий ліцей” Державного університету “Житомирська політехніка”.

У рамках надання допомоги учасники заходу провели огляд освітнього середовища Державного університету «Житомирська політехніка» та його відокремленого підрозділу Наукового ліцею, в тому числі й новопобудованого корпусу. Під час заходу проведено інформаційно-дискусійну зустріч працівників та начальника управління Державної служби якості освіти у Житомирській області Олексія РЕДЬКА з ректором університету Віктором ЄВДОКИМОВИМ, проректором університету Андрієм МОРОЗОВИМ, директором наукового ліцею Наталією ВЕНЦЕЛЬ.

Працівники управління ДСЯО в Житомирській області отримали позитивні враження та емоції, відвідавши навчальні аудиторії та лабораторії закладу, конференц – та актову зали, оглянувши експонати інтерактивного музею «Політехнік», створені власноруч студентами Житомирської політехніки.

Пріоритетним напрямом практичної допомоги стало опрацювання та аналіз алгоритму роботи в процесі самооцінювання освітньої діяльності в Науковому ліцеї за 2021-2022 навчальний рік, надання рекомендацій щодо розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладі.

Під час обговорення робочих питань учасники зустрічі дійшли висновку, що проведення самооцінювання – це ефективний інструмент підвищення управлінської діяльності, який дозволяє закладу освіти покращити освітню діяльність, враховувати запити та потреби всіх учасників освітнього процесу

Управління Державної служби якості освіти у Житомирській області [Електронний ресурс] : [Facebook]. – Режим доступу: https://www.facebook.com – Дата публікації: 29.07.2022 – Назва з екрана

Педагогічні працівники Наукового ліцею дякують за надання практичної допомоги, підтримку та співпрацю.

Залишити відповідь