Ви зараз переглядаєте Від благодійного аукціону до реальної допомоги: звітуємо

Від благодійного аукціону до реальної допомоги: звітуємо

Shares

Loading

Наприкінці 2023 року було проведено благодійні аукціони в Державному університеті «Житомирська політехніка» та у Науковому ліцеї. Усі кошти, які вторговано, уже другий рік поспіль ідуть на потреби ЗСУ та медичних працівників на деокупованих територіях.

Цьогоріч на аукціоні було представлено багато лотів, зокрема творчі роботи наших ліцеїстів, педагогів, адміністрації. Особливо цінними були відстріли (гільзи), які Захисники передали з-під Авдіївки, де наші мужні воїни стоять не на життя, а на смерть, де ціною власного життя відстоюють незалежність України.

Ліцеїстки розмалювали всі відстріли в різну символічну та патріотичну символіку, надали кожному нове життя. З особливим трепетом й увагою вони добирали малюнок, який переносили на гільзу, а в кімнаті панувала тиша й повага до кожного воїна, бо немає жодної родини, якої не торкнулася війна.

За результатами проведених аукціонів адміністрацією, науково-педагогічними, педагогічними працівниками, ліцеїстами та студентами було вторговано 46060 грн, частина з яких пішла на придбання різдвяних та новорічних подарунків для наших захисників на передову, а за продані гільзи на суму 36760 грн. придбано та передано два генератори і бензопилу.

Залишити відповідь