Ви зараз переглядаєте У Науковому ліцеї Житомирської політехніки триває Тиждень науки за техніко-технологічним профілем.

У Науковому ліцеї Житомирської політехніки триває Тиждень науки за техніко-технологічним профілем.

Shares

Loading

Тиждень науки в Науковому ліцеї продовжився днем фізики. Учні 10-х та 11-х груп взяли участь у вікторині «Фізичний калейдоскоп», під час якої відповідали на питання та виконували цікаві завдання. Організувала та провела наукову вікторину вчителька фізики Кучер Наталія Вікторівна.
А ліцеїстам групи 10-Г пощастило побувати на демонстрації роботи качера Бровіна, який власноруч склав Ейсмонт Едгар, учень групи 11-А.
Крім того, сьогодні учні групи 11-А Ейсмонт Едгар, Колінчук Максим, Мельниченко Артур, під керівництвом вчительки математики Нелипович Вікторії Віталіївни, провели «Математичний ярмарок». Це був незвичний і цікавий ярмарок, на який завітав давньогрецький математик, фізик та винахідник – Архімед (Собкович Роман). Гість сьогоднішнього математичного ярмарку пропонував ліцеїстам розв’язати задачі на логіку та кмітливість, за правильні відповіді частував смаколиками. Ліцеїсті, які проводили ярмарок, заохотили юних математиків призами та подарунками.
Дякуємо організаторам за цікаві та чудові враження!

Залишити відповідь