Ви зараз переглядаєте Ліцеїстка Житомирської політехніки отримала грант Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради на реалізацію свого проєкту

Ліцеїстка Житомирської політехніки отримала грант Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради на реалізацію свого проєкту

Shares

Loading

Відбулося щорічне визначення переможців, які отримали гранти для обдарованої молоді від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради з метою реалізації соціально значущих творчих проєктів у соціальній та гуманітарній сфері на території Житомирської міської територіальної громади.

Цього року було 13 учасників, 9 з яких стали переможцями. Серед них – учениця групи 10-Б Наукового ліцею Житомирської політехніки Башинська Вікторія зі своїм проєктом «Творча Вежа».

«Творча Вежа» – це цикл творчих занять, які спрямовані на розвиток креативності, патріотичного виховання молоді Житомира та підтримку їх ментального здоров’я. Метою проєкту є популяризація культури та мистецтва, залучення молоді до творчих активностей, волонтерської діяльності та вивчення історії архітектурних пам’яток Житомира (зокрема Водонапірної вежі).

Загалом Вікторія планує провести 5-6 заходів, а саме: майстер-класи з розпису гільз, шоперів, виготовлення свічок та ін., які проходитимуть у Водонапірній вежі міста Житомир.

Більш детально про старт проєкту Вікторія буде повідомляти в своїх соціальних мережах: http://surl.li/rrecb

Залишити відповідь