Ви зараз переглядаєте Участь учениці Наукового ліцею та викладача Житомирської політехніки у проєкті «Маркетинг для школярів»

Участь учениці Наукового ліцею та викладача Житомирської політехніки у проєкті «Маркетинг для школярів»

Shares

Loading

27 жовтня 2023 року на запрошення Голови спілки рекламістів України, доктора наук з державного управління, професора кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Київського національного університету імені Тараса Шевченка Євгена Ромата старший викладач кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій Тетяна Завалій та учениця Наукового ліцею Житомирської політехніки Діана Сахневич прослухали лекцію «Ринок. Маркетингове розуміння. На кого спрямований маркетинг?» з циклу лекцій проєкту спілки рекламістів України «Маркетинг для школярів».

Лекція охопила проблематику розуміння маркетингу та його базових концептів на рівні учнів старших класів – від поняття ринку, його учасників (продавців і покупців), піраміди потреб А. Маслоу, мотивів споживання, сегментації ринку до загального розуміння маркетингового підходу для особистих потреб.

На зустрічі була анонсована можливість участі як здобувачів вищої освіти, так і школярів у ІХ Харківському студентському фестивалі реклами, який проводиться Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця, та, проведення якого заплановано на 1 грудня 2023 року.

Дякуємо пані Тетяні Завалій за організацію навчання для ліцеїстів Житомирської політехніки!

Залишити відповідь