Ви зараз переглядаєте Команда Наукового ліцею Житомирської політехніки абсолютні переможці у обласному конкурсі юних журналістів

Команда Наукового ліцею Житомирської політехніки абсолютні переможці у обласному конкурсі юних журналістів

Shares

Loading

Учениці Наукового ліцею взяли участь в обласному турнірі юних журналістів, який відбувся в Центрі позашкільної освіти для дітей та молоді. Наша команда «Скандальні перлинки» у складі Григанської Юлії, Павлюк Софії, Паламарчук Вікторії, Пєнишевої Валерії, Хлистун Поліни та керівника Боровської-Карандюк Ірини Анатоліївни здобули І місце серед 9 команд.
Кожна команда виступала в ролі «Доповідача», «Опонента» та «Рецензента». Дівчата із команди «Скандальні перлинки» проявили ерудицію, творчість, активність. Юні журналістки обговорювали важливі та актуальні питання: медіаграмотність, використання штучного інтелекту, проблема журналістської етики, робота журналіста у воєнний час, висвітлення новин про війну, проблема діпфейків, журналістика особистостей та рішень.
Завдяки наполегливій підготовці та роботі вчителя-наставника команда здобула абсолютну першість. Пишаємося нашими ліцеїстками!
Команда-переможниця представлятиме Житомирську область на Всеукраїнському турнірі юних журналістів.
Вітаємо наших перлинок та бажаємо нових перемог!

Залишити відповідь