Ви зараз переглядаєте 10 ліцеїстів Житомирської політехніки відзначені стипендіями для обдарованої молоді

10 ліцеїстів Житомирської політехніки відзначені стипендіями для обдарованої молоді

Shares

Loading

Відповідно до розпорядження Житомирського міського голови Сергія Сухомлина від 24 травня 2022 року № 466 11 червня 2024 року відбулося вручення стипендії для обдарованої молоді. Серед 37 нагороджених 10 учнів Наукового ліцею Житомирської політехніки:

Боровий Артур – здобув ІІ місце в ІІІ (обласному) та ІV(Всеукраїнському) етапах  Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики та нагороджений Спеціальним дипломом та призом імені  Георгія Вороного; ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі  Всеукраїнської учнівської олімпіади з української літератури; ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі  Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Отримав Сертифікат участі та Сертифікат досягнень VI Азійсько-Тихоокеанської олімпіади з лінгвістики. У складі команди «Функціонал» здобув Диплом І ступеня в міському етапі інтелектуальної гри «Математичний батл» для учнів 10-х класів. Посів 1-е місце у Всеукраїнській дистанційній олімпіаді «Найнудніша олімпіада України» у рамках Національного Фестивалю «Код Нації».

Нітрян Анна – посіла І місце в ІІ (обласному)  та ІІ місце в ІІІ (Всеукраїнському) етапах конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України в секції «Економіка та економічна політика»

Власова Анастасія – захищала дві науково-дослідницькі роботи в секціях «Гідрологія» та «Охорона довкілля та раціональне природокористування» та посіла І та ІІІ місця в ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України та ІІ місце у ІІІ (Всеукраїнському) етапі. Посіла І місце у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з географії Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Вексей Богдан –  посів І місце в ІІ (обласному) та ІІІ місце в ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України в секції «Психологія». Здобув Диплом ІІ ступеня у міському конкурсі учнівської молоді з комп’ютерної графіки. Взяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Україна очима молодих» (м.Львів).

Козлова Діна – посіла І місце в ІІ (обласному) та ІІІ місце у ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України в секції «Соціологія». Посіла ІІ місце в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. Є учасником Х Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми сучасної науки та освіти» (м. Львів) та науково-практичній конференції «Використання штучного інтелекту в наукових дослідженнях та прикладних розробках», організованої Інститутом проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України.

Герасимчук Владислав – посів І місце в І (міському), ІІ місце в ІІ (обласному) та ІІІ місце в ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України в секції «Інтернет-технології та веб-дизайн». Отримав Диплом абсолютного переможця у 17-тому міському конкурсі учнівської молоді з WEB-дизайну «Шкільний сайт» та Диплом ІІ ступеня в обласному інтелектуальному конкурсі з WEB-дизайну «Шкільний сайт».

Михальчук Леся – посіла І місце в ІІ (обласному) та ІІІ місце у ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України в секції «Лісoвe тa сaдoвo-пaркoвe гoспoдaрствo».

Сахневич Діана – посіла І місце в ІІ (обласному) та ІІ місце у ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України в секції «Менеджмент та маркетинг».

Теличенко Ангеліна – посіла І місце в ІІ (обласному) та ІІІ місце у ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України в секції «Історичне краєзнавство».

Тищенко Артем – став абсолютним переможцем в І (міському) етап та посів І місце в ІІ (обласному) та ІІ місце у ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України в секції «Програмна інженерія».

Залишити відповідь