Ви зараз переглядаєте Ліцеїсти Житомирської політехніки – переможці “Єврофест-2023”

Ліцеїсти Житомирської політехніки – переможці “Єврофест-2023”

Shares

Loading

Дружні, креативні та позитивні учні групи 10-В Наукового ліцею Житомирської політехніки (Барибіна Софія, Бірюченко Дарія, Гаврилюк Діана, Дзиба Альбіна, Кожушко Олексій та Чернишов Данііл) – команда «Молоде покоління науковців», здобули перемоги у Всеукраїнському творчому фестивалі до Дня Європи «Єврофест-2023», Нова формація junior! 

Місяць підготовки та 4 дні плідної роботи, посмішки на обличчях, переживання, неймовірна підтримка всього Наукового ліцею та велика праця вчительки з історії Гечі Олени Анатоліївни дали свої результати.

Дзиба Альбіна та Бірюченко Дарія нагороджені дипломом за 1 місце у Всесвітньому Кубку з інтелектуальної гри «Ерудит» «Гендерна компетентність громадян України та Європи». 

Команда «Молоде покоління науковців» нагороджені дипломом за 1 місце у Всесвітньому кубку з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» «Гендерна культура країн Європи та світу».

Команда здобула 1 місце в номінації «Стрім E-Fest» (доповідь на тему «Вступ Естонії до ЄС та перспективи вступу України») та 2 місце в номінації «Дискусійна платформа», а також стала абсолютним переможцем (3 місце) Всеукраїнського творчого фестивалю до Дня Європи «Єврофест-2023». 

Геча Олена Анатоліївна нагороджена грамотою за популяризацію знань із ґендерних питань та високий рівень підготовки переможців Всесвітніх кубків. 

Ліцеїсти постійно писали звіт-пости на сторінці організаторів «Єврофест-2023», фото та відео координувала Мартинюк Катерини, ліцеїстка групи 10-В. На завершення фестивалю ліцеїсти представили відео – прощання з «Єврофест-2023».

https://youtu.be/HfqzltR9-f8

Залишити відповідь