Ви зараз переглядаєте Ліцеїсти Житомирської політехніки взяли участь у Всеукраїнському фестивалі “Єврофест-2023”

Ліцеїсти Житомирської політехніки взяли участь у Всеукраїнському фестивалі “Єврофест-2023”

Shares

Loading

Ліцеїсти Житомирської політехніки беруть участь у Всеукраїнському творчому фестивалі до Дня Європи «Єврофест-2023» (категорія “Junior”, перспективи вступу України до ЄС).
Команда «Молоде покоління науковців»: Бірюченко Дарія, Чернишов Данііл, Дзиба Альбіна, Барибіна Софія, Гаврилюк Діана та Кожушко Олексій (учні групи 10-В) та керівник команди, вчителька історії Геча Олена Анатоліївна впродовж місяця готували та досліджували інформацію про Естонію, шлях до вступу в ЄС.
«Ми обрали для дослідження Естонію, бо саме вона активно взялася за післявоєнну відбудову нашої Батьківщини! Зустріч Президента України Володимира Зеленського та Прем’єр міністра Естонії Каї Каллас, яка відбулася в стінах нового корпусу Житомирської політехніки, була дуже цікавою та вразливою. Кая Каллас у своєму виступі підтвердила важливість підтримки України європейською та світовою спільнотою, наголосила на тому, що Естонія та естонський народ разом з нами! Також не можемо додати, що візит Міністра закордонних справ Естонії Урмаса Реінсала з його лекцією був дуже сильним, адже під час промови, по всій Україні пролунала повітряна тривога. Більше сотні ліцеїстів слухали лекцію, яка була сповнена яскравих емоцій, в укритті. Ми вдячні Естонії, тому з задоволенням розповідаємо про цю країну!» – кажуть ліцеїсти на фестивалі.
Чудовий та цікавий досвід, багато нових знань і купа яскравих усмішок на обличчях! Цікаві вікторини та участь у Всесвітньому Кубку з інтелектуальної гри «Ерудит» «Гендерна компетентність громадян України”. Вдячні організаторам фестивалю за цей чудовий захід, а також Мартинюк Катерині за фото та відеозйомку!

Залишити відповідь