Ви зараз переглядаєте Відкрите заняття гуртка “Літературна творчість”.

Відкрите заняття гуртка “Літературна творчість”.

Shares

Loading

Які є види та жанри публічних виступів? Як побороти страх перед публічним виступом? Які майбутні професії передбачають комунікацію з аудиторією? Що варто враховувати під час підготовки до виступу? Як не стати жертвою власного страху? 

Подібні питання актуальні для майбутніх фахівців різних галузей розглядаються під час занять гуртка гуманітарного спрямування “Літературна творчість” Обласного центру дитячої та юнацької творчості, який діє на базі Житомирської політехніки. Керівник гуртка – вчитель української мови та літератури і зарубіжної літератури Тетяна Цюрко

11 квітня відбулось відкрите засідання цього освітнього курсу, який об’єднав ліцеїстів Житомирської політехніки, що опановують основи лінгвістичної науки. Юні філологині добре розбираються у правилах ведення дискусії, знаються на секретах літературної творчості, вдало поєднують навчання у Науковому ліцеї із дослідницькою діяльністю. 

Серед вихованок гуртка переможці та лауреати обласного та всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, олімпіад з української мови та літератури, національних творчих конкурсів та турнірів. Усім їм вкрай важливо володіти техніками публічної діяльності, налагоджування контакту з аудиторією. Тому таким актуальним було питання виступів на занятті гуртка. Своїми секретами досвіду поділились учениці груп 11-В та 11-Г Ліщинська Каріна, Лопоха Анастасія, Панченко Єлизавета, Степанчук Дар’я, Гарницька Сабіна, Грибук Вікторія та інші. Ліцеїстки отримали нагоду проаналізувати за окремими вимогами виступи ровесників і навіть свого викладача. Приємним та цікавим було спілкування також із онлайн-гостею Іриною Василівною Шевчук, методистом КПЗ “Обласний центр дитячої та юнацької творчості”, яка відзначила високий рівень володіння матеріалом учнів Наукового ліцею.

Залишити відповідь