Ви зараз переглядаєте Підзаголовок: Ліцеїстка Житомирської політехніки здобула І місце в секції «Українська література»

Підзаголовок: Ліцеїстка Житомирської політехніки здобула І місце в секції «Українська література»

Shares

Loading

Учні Наукового ліцею Житомирської політехніки, які є членами наукових товариств «Політехніка» та «Науковий клуб МАНівців», взяли активну участь у II етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

У підсумку відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Житомирської облдержадміністрації від 24.02.2023 року № 36 у науковому відділенні «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство» ліцеїстка Житомирської політехніки групи 11-Г Лопоха Анастасія із загальним балом 93,04 здобула диплом І ступеня в секції «Українська література».

Анастасія представлятиме Житомирське територіальне відділення МАН у III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Науковими керівниками ліцеїстки є вчителька української мови і літератури Наукового ліцею Житомирської політехніки Цюрко Тетяна Григорівна і старший викладач кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки Державного університету «Житомирська політехніка» Суворова Людмила Костянтинівна.

Вітаємо з перемогою та щиро дякуємо науковим керівникам за підготовку і підтримку ліцеїстки. Бажаємо нових успіхів, наукових пошуків та перемоги у всеукраїнському етапі конкурсу!

Лопоха Анастасія

Залишити відповідь