Ви зараз переглядаєте Ліцеїсти Житомирської політехніки здобули перші місця у секціях «Археологія» та «Історія України»

Ліцеїсти Житомирської політехніки здобули перші місця у секціях «Археологія» та «Історія України»

Shares

Loading

Учні Наукового ліцею Житомирської політехніки, які є членами наукових товариств «Політехніка» та «Науковий клуб МАНівців», взяли активну участь у II етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. У науковому відділенні «Історія» було представлено на захист чотири роботи ліцеїстів. 

У підсумку відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Житомирської облдержадміністрації від 24.02.2023 року № 36 юні науковці Житомирської політехніки:

  • Панченко Єлизавета, учениця групи 11-В здобула диплом І ступеня у секції «Археологія» з загальною кількістю балів 99,27;
  • Ляховець Ангеліна, учениця групи 10-Б – диплом І ступеня у секції «Історія України» з загальною кількістю балів 94,37. 

Наукові керівники юних дослідниць – доктор філософії за спеціальністю «Історія і археологія», вчителька історії Наукового ліцею Геча Олена Анатоліївна та д.п.н., директор КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Смагін Ігор Іванович.

Омельчук Олександр, учень групи 10-А,  захищаючи роботу в секції «Історія України», здобув спеціальний диплом із  загальною кількістю балів 76,97. Войтович Марина, учениця групи 10-А захищала роботу в секції «Історичне краєзнавство» та отримала диплом учасника. Науковим керівником ліцеїстів є вчитель предмету «Захист України» Наукового ліцею Житомирської політехніки Севрук Іван Григорович.

Панченко Єлизавета і Ляховець Ангеліна представлятимуть Житомирське територіальне відділення МАН у III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. 

Вітаємо наших переможців, дякуємо науковим керівникам за підготовку і підтримку ліцеїстів. Щиро бажаємо нових успіхів, наукових пошуків та перемоги у всеукраїнському етапі конкурсу!

Залишити відповідь