Ви зараз переглядаєте Ліцеїст Житомирської політехніки здобув І місце в секції «Прикладна фізика»

Ліцеїст Житомирської політехніки здобув І місце в секції «Прикладна фізика»

Shares

Loading

Учні Наукового ліцею Житомирської політехніки, які є членами наукових товариств «Політехніка» та «Науковий клуб МАНівців», взяли активну участь у II етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Житомирської облдержадміністрації від 24.02.2023 року № 36 у науковому відділенні «Фізика і астрономія» ліцеїст Житомирської політехніки групи 10-А Омельчук Олександр із загальним балом 93,04 здобув диплом І ступеня в секції «Прикладна фізика».

Олександр представлятиме Житомирське територіальне відділення МАН у III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Науковими керівниками ліцеїста є вчителька фізики Наукового ліцею Житомирської політехніки Кучер Наталія Вікторівна та старший викладач кафедри метрології та інформаційно-вимірювальних систем Державного університету «Житомирська політехніка» Омельчук Ігор Анатолійович.

Вітаємо нашого переможця та дякуємо науковим керівникам за підготовку і підтримку ліцеїста. Щиро бажаємо нових успіхів, наукових пошуків та перемоги у всеукраїнському етапі конкурсу!

Залишити відповідь