Ви зараз переглядаєте Ліцеїсти Житомирської політехніки – переможці у секціях «Internet-технології та WEBдизайн» і «Програмна інженерія»

Ліцеїсти Житомирської політехніки – переможці у секціях «Internet-технології та WEBдизайн» і «Програмна інженерія»

Shares

Loading

Юні дослідники Наукового ліцею Житомирської політехніки, які є членами наукових товариств «Політехніка» та «Інтелект», взяли активну участь у II етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Житомирської облдержадміністрації від 24.02.2023 року № 36 у науковому відділенні «Інформаційні технології» ліцеїсти Житомирської політехніки здобули дипломи ІІ ступеня:

  • Антонюк Володимир, учень групи 10-А у секції «Internet-технології та WEBдизайн», набравши найбільшу кількість балів у цій секції;
  • Герасимчук Владислав, учень групи 10-А, вихованець гуртка «Програмування і дизайн» у секції «Програмна інженерія».

Науковими керівниками юних дослідників є заслужений вчитель України, вчитель інформатики Наукового ліцею Житомирської політехніки Шатківський Віталій Миколайович та старший викладач кафедри комп’ютерних наук Державного університету «Житомирська політехніка» Кузьменко Олександр Вікторович.

Вітаємо наших переможців, щиро дякуємо науковим керівникам за підтримку і підготовку ліцеїстів. Щиро бажаємо всім нових успіхів, наукових пошуків і перемог!

Залишити відповідь