Ви зараз переглядаєте Ліцеїстка Житомирської політехніки Михалюк Софія – Лауреат ІІІ премії літературного конкурсу «Відсіч/Діти. Дiя друга» 

Ліцеїстка Житомирської політехніки Михалюк Софія – Лауреат ІІІ премії літературного конкурсу «Відсіч/Діти. Дiя друга» 

Shares

Loading

ГО «Головна сцена», Житомирський академічний український музично-драматичний театр імені І. А. Кочерги, Житомирський обласний літературний музей та Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олега Ольжича за пiдтримки управлiння культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації, управлiння у справах сім’ї, молодi та спорту Житомирської міської ради в рамках Літературного марафону серед письменників України/Житомирщини «Війна pociї проти України. Відсіч» провели літературний конкурс «Відсіч/Діти. Дiя друга». 

У конкурсі взяла участь учениця групи 10-Б Наукового ліцею Житомирської політехніки Михалюк Софія. Тема війни є важкою для дітей, адже про війну писати завжди боляче. Світогляд наших дітей та розуміння того, що в Україні війна, укотре підтверджує те, що ми свідома нація від малого до великого.

За результатами конкурсу Софія стала Лауреатом ІІІ премії в номінації «Оповідання». 

Вітаємо Михалюк Софію та її педагогічного керівника, вчительку української мови і літератури Боровську-Карандюк Ірину Анатоліївну з перемогою. Зичимо цікавих, наукових пошуків та нових перемог!

Залишити відповідь