Ви зараз переглядаєте Підсумки ХVІ Всеукраїнської філософської історико-краєзнавчої конференції учнівської молоді

Підсумки ХVІ Всеукраїнської філософської історико-краєзнавчої конференції учнівської молоді

Shares

Loading

У листопаді цього року Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, філософським факультетом Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна та КЗ «Харківська обласна станція юних туристів» проведена ХVІ Всеукраїнська філософська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Пізнай себе, свій рід, свій нарід». Цьогоріч конференція присвячена 300-річчю від дня народження Григорія Савича Сковороди. На 6 секцій було поадно 170 робіт від юних пошуковців з м. Києва та 22 областей України.

Учениця групи 11-В Панченко Єлизавета, яка є членом наукового товариства «Політехніка», що функціонує на базі Наукового ліцею Житомирської політехніки, під керівництвом вчительки історії Гечі Олени Анатоліївни та вчительки української мови і літератури Цюрко Тетяни Григорівни провела наукове дослідження, підготувала тези доповіді на тему «Сенс життя у поглядах сучасної молоді». 

За активну участь у роботі конференції Панченко Єлизавету нагороджено грамотою організаторів ХVІ Всеукраїнської філософської історико-краєзнавчої конференції учнівської молоді.

Залишити відповідь