Ви зараз переглядаєте Педагогічний працівник Житомирської політехніки у складі експертної комісії з математики

Педагогічний працівник Житомирської політехніки у складі експертної комісії з математики

Shares

Loading

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.08.2022 р. № 700 «Про утворення предметних (галузевих) комісій та експертних груп» вчителька математики Наукового ліцею Житомирської політехніки Чугунова Олена Василівна включена до складу експертної комісії з математики. Ця комісія проводить експертизу та ухвалює рішення щодо надання грифів навчальній літературі та програмам з математики.

Чугунова Олена Василівна – вчитель математики та інформатики в Відокремленому підрозділі “Науковий ліцей” Державного університету “Житомирська політехніка”

Педагогічне кредо: «Єдиний шлях, який веде до знання – це діяльність» Бернард Шоу».

Інформація про освіту: вища,  Житомирський держаний університет імені Івана Франка 2006р., «Педагогіка і методика середньої освіти. Математика та основи інформатики».

Посада, кваліфікація, педагогічне звання, почесне звання, науковий ступінь, вчене звання: вчитель математики та інформатики. Спеціаліст вищої категорії,  педагогічне звання «старший вчитель».

Індивідуальна науково-методична тема: «Використанням програмного засобу GeoGebra для формування дослідницької компетентності старшокласників на уроках математики».

Детальніше

Чугунова Олена Василівна

Залишити відповідь