Ви зараз переглядаєте Музей “Політехнік” приймає ліцеїстів

Музей “Політехнік” приймає ліцеїстів

Shares

Loading

Впродовж тижня учні 10-х груп Наукового ліцею мали можливість побувати в інтерактивному музеї науки і технологій “Політехнік”, а також відвідати лабораторію робототехніки та автоматизації Державного університету «Житомирська політехніка».
Нєвєдров Нікіта, студент 3 курсу та Гриневич Марія, асистентка кафедри робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна розповіли ліцеїстам про переваги навчання на цій кафедрі, а також продемонстрували розробки та діючі моделі механізмів, складені студентами.
Таємниці експонатів музею «Політехнік» для ліцеїстів розкривали завідувач лабораторії Козяр Ярослав та працівник цієї лабораторії Горлаківський Антон.
Кожен учень, який був у музеї знайшов для себе улюблений експонат. Найбільше ліцеїстам сподобалась можливість взаємодії з кожним демонстраційним приладом.
Учні Наукового ліцею отримали не тільки цікаву інформацію, а й незабутні враження від походу в музей. Щиро вдячні організаторам за надану можливість зазирнути у царство науки та техніки.

Залишити відповідь