Ви зараз переглядаєте Вибори Ради ліцеїстів Наукового ліцею Житомирської політехніки

Вибори Ради ліцеїстів Наукового ліцею Житомирської політехніки

Shares

Loading

У Науковому ліцеї Житомирської політехніки закінчилася передвиборча кампанія до Ради ліцеїстів. Групи учнів висунули своїх кандидатів для обрання головою Ради ліцеїстів. Разом зі своїми командами кандидати підготували програми організації учнівського самоврядування в Науковому ліцеї. В умовах воєнного стану впродовж декількох тижнів команди обмінювалися агітаційним матеріалом, листівками та плакатами. У ході передвиборчої кампанії проведено «відкритий мікрофон», під час якого кандидати виступили зі своїми програмами, відповіли на запитання ліцеїстів, презентували свої команди. 

Участь у голосуванні взяли 179 присутніх у день виборів учнів та вчителів. Голосування проходило таємно. За дотриманням правил виборів слідкували члени лічильної комісії. Після відкриття скриньок для голосування за результатами підрахунку бюлетенів переможцем та головою Ради ліцеїстів Наукового ліцею Житомирської політехніки обрано Войтович Марину, ученицю групи 10-А.

Щиро бажаємо Раді ліцеїстів Наукового ліцею Житомирської політехніки плідної та результативної праці в учнівському самоврядуванні!

Залишити відповідь