Ви зараз переглядаєте Ліцеїсти Наукового ліцею Житомирської політехніки – фіналісти всеукраїнського та міжнародного конкурсів.

Ліцеїсти Наукового ліцею Житомирської політехніки – фіналісти всеукраїнського та міжнародного конкурсів.

Shares

Loading

Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2022 рік в умовах воєнного стану відбулися ІІ етап ХХІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2022» та ХІІІ національного етапу Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2022».

Відповідно до рішення компетентного журі (наказ Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України від 24.10.2022 № 76) дипломами ІІІ ступеня серед учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти нагороджено ліцеїстів Житомирської політехніки:

– в категорії «Web-розробки» учня групи 11-Б Івана Сазонюка з авторською розробкою «Сайт про основи кібербезпеки», супервайзер – вчитель інформатики Наукового ліцею, Шатківський Віталій Миколайович;

– в категорії «Програмування» учня групи 11-Б Остапа Терентюка з авторською розробкою «MULTIPLY-TRAINER», супервайзер – старший викладач кафедри інженерії програмного забезпечення Державного університету «Житомирська політехніка»;

– в категорії «Програмування» учня групи 11-А Ейсмонта Едгара з авторською розробкою «Кодувач в азбуку морзе на ARDUINO», супервайзер – вчитель інформатики Наукового ліцею, Шатківський Віталій Миколайович.

Вітаємо ліцеїстів та керівників наукових проектів з черговою перемогою! Бажаємо нових успіхів, цікавих наукових пошуків і досліджень.

Сазонюк Іван

Залишити відповідь