Ви зараз переглядаєте Кольори, що дають надію

Кольори, що дають надію

Shares

Loading

24 жовтня у Житомирі у Домі української культури відкрилась виставка художніх робіт дітей з Київської області, а саме м. Бородянки, с.Нова Буда, с.Поташня, с.Мирча «Кольори, що дають надію». Ліцеїстки Житомирської політехніки, учениці групи 11-В Безшкура Єлизавета, Самчик Валерія та Ігнатенко Дар’я як члени громадської організації «Світова молодіжна спільнота-Житомир» взяли участь у відкритті виставки та представили сучасний танець разом із командою «Райчас Старс».
На виставці можна побачити малюнки дітей та почути їх особисті історії про життя в окупації, коли у їхніх населених пунктах майже місяць були ворожі війська та техніка.
Метою виставки є привернення уваги всього суспільства та безпосередньо житомирців до проблем, які залишились після окупації і військових дій на деокупованих територіях, показати почуття дітей після психологічної реабілітації: люди пережили страждання, але дух українського народу незламний. Впродовж літа ліцеїсти разом з іншими членами громадської організації опікувалися дітьми цих районів, а в кінці літа їх відправили на відпочинок в с. Поляна Закарпатської області, де вони і намалювали свої роботи.

Залишити відповідь