Ви зараз переглядаєте Посвята в ліцеїсти

Посвята в ліцеїсти

Shares

Loading

Науковий ліцей Державного університету «Житомирська політехніка» – заклад освіти для учнів 10-11 класів, відкрився у минулому році, але вже здобув популярність. Велика кількість учнів хочуть навчатись саме тут.
У 2022 році 120 учнів склали вступні іспити та вступили до Наукового ліцею. Напередодні Дня працівників освіти у житті Наукового ліцею був дуже насичений день.
О 8.30 почалася довгоочікувана подія – посвята у ліцеїсти нових учнів. Із промовою виступила проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Державного університету “Житомирська політехніка” Олена Григорівна Денисюк, а також директор Наукового ліцею – Наталія Василівна Венцель. Кожна група представила “візитівку”, тому усі мали змогу більше дізнатися один про одного.
Після завершенню виступів груп, почався найочікуваніший момент – складання Присяги ліцеїста. На чолі з своїми лідерами учні 10х груп склали Присягу та стали повноправними ліцеїстами Наукового Ліцею Державного університету “Житомирська політехніка”. До того ж вони мали змогу познайомитись із заступником голови Ради ліцеїстів – Євгенієм Шараном.
Посвята завершилась гімном України та піснею “Ой у лузі червона калина”, які виконували всі присутні! Та це був не кінець цікавих подій…

Окрім того, що в Науковому ліцеї дають можливість вивчати профільні предмети, ліцеїстам також надається багато можливостей для самореалізації та знаходження свого покликання.
Одна з таких можливостей випала нещодавно. Після завершення святкування в честь Посвяти у ліцеїсти, пройшов день учнівського самоврядування. Тож багато хто зміг спробувати себе у ролі директора, заступника з наукової роботи, кураторів і вчителів, та ближче познайомитися з їхніми обов‘язками.

Більше фото за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1UUwc6fI91RlSZpqoMtpnXw36_4q7jcHS?usp=sharing
Автор тексту: Войтович Марина

Журналістка – Войтович Марина

Залишити відповідь