Ви зараз переглядаєте Новий 2022-2023 навчальний рік в Науковому ліцеї розпочато

Новий 2022-2023 навчальний рік в Науковому ліцеї розпочато

Shares

Loading

1 вересня 2022 року – особливий день. Це не просто День знань. Кожен, хто відпускає сьогодні дитину на навчання, переживає неймовірні емоції. Це і радість, і страх водночас… Війна зіпсувала наші плани. Та ми не повинні забувати – наші діти варті найкращого!
1 вересня Науковий ліцей Житомирської політехніки радо відкрив свої двері для 237 ліцеїстів 10-11-х груп, які навчаються за різними формами.
Перше заняття було присвячено темі “Незламність українського народу. Прагнення до волі”. Розпочалася зустріч ліцеїстів з гімну України та хвилини вшанування Героїв, які ціною власного життя заплатили за нашу волю.
Новий навчальний 2022-2023 рік розпочався в умовах війни, у часи, коли Україна виборює свободу. Педагогічний колектив Наукового ліцею Житомирської політехніки вірить, що в такий нелегкий час учні, батьки та вчителі спільними зусиллями прокладуть успішний шлях до знань: з 1-го вересня підкорюйте нові вершини знань, зустріньте добрих і надійних друзів і досягайте заповітних цілей. А ваші здібності та наполегливість нехай стануть запорукою визначних успіхів у зміцненні України!
Шановні освітяни, бажаємо всім стійкості, наполегливості. Нехай рік буде успішним, а попереду буде тільки Перемога України. Ми сильні, незламні, з героїчним історичним минулим і світлим майбутнім у вільній Україні.

Залишити відповідь