Ви зараз переглядаєте Початок 2022-2023 навчального року в Науковому ліцеї

Початок 2022-2023 навчального року в Науковому ліцеї

Shares

Loading

30.08.22р. в умовах воєнного стану стартував новий 2022 – 2023 навчальний рік у Науковому ліцеї Житомирської політехніки.

Педагогічний колектив, який поповнився висококваліфікованими спеціалістами готовий працювати в умовах підвищеної складності, надавати якісні освітні послуги з метою розвитку та становлення особистості кожного громадянина України.

Педагогічна рада розпочалася з хвилини мовчання, на якій вшанували пам’ять воїнів, загиблих у російсько-українській війні.

 Колектив заслухав звіт директора. На педагогічній раді були розглянуті основні питання щодо організації освітнього процесу за різними формами навчання (інституційна та індивідуальна). Педагоги ознайомилися з щоденним алгоритмом дій вчителя в Науковому ліцеї Житомирської політехніки на період дії воєнного стану.

Обговорили основні напрямки з організації науково-методичної, виховної роботи; роботи з обдарованими учнями; ознайомилися з Антибулінговою програмою та планом заходів щодо реалізації даної програми та Положенням про академічну доброчесність на поточний навчальний рік; заслухали звіти вчителів про підвищення кваліфікації.

Відбулося знайомство з учнями 10-11-х груп в онлайн форматі. 

Ліцеїстів познайомили з викладацьким складом, озвучили основні критерії оцінювання, структуру та організацію освітнього процесу в Науковому ліцеї в умовах воєнного стану.

Всі учасники освітнього процесу отримали побажання  працювати та навчатися під мирним небом, долати підводні камені країни «Знань» спільно, досягаючи вершини «Успіху».

Залишити відповідь