Ви зараз переглядаєте Ліцеїсти Житомирської політехніки – активні учасники наукових заходів з історії України

Ліцеїсти Житомирської політехніки – активні учасники наукових заходів з історії України

Shares

Loading

Учні Наукового ліцею Анастасія Криницька, Анастасія Малашевська, Сабіна Гарницька, Вікторія Грибук, Олександра Грицик та Анастасія Устимчук взяли участь у волонтерському проєкті “Незламні постаті в Історії України”, який стартував 26 квітня. Проєкт має національно-патріотичне та освітнє спрямування. В рамках проєкту упродовж двох місяців розповідатимуть про видатних українців з різних історичних епох. Керівник проєкту – голова ГО “Молодіжний інтеграційний центр” Дмитро Ткачук. Всього вебінарів буде 12, проходитимуть вони раз на тиждень.

Перший вебінар, якій провів студент-четверокурсник Владислав Барановський, був присвячений Київській Русі і ключовим постатям цього періоду – Володимиру Великому, Ярославу Мудрому, Володимиру Мономаху, митрополиту Іларіону та Іллі Муромцю. Для слухачів підготували як загальні історичні відомості з життя та діяльності цих людей, так і маловідомі факти.

03 травня пройшов цікавий вебінар “Галицько-Волинське князівство”.

Учні отримали знання і цікаву інформацію про незламні постаті різних періодів історії України як на політичній, так і на військовій арені та їхній внесок в становлення української державності.

Залишити відповідь