Ви зараз переглядаєте Он-лайн захід у Науковому ліцеї до Дня охорони праці

Он-лайн захід у Науковому ліцеї до Дня охорони праці

Shares

Loading

28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Його запроваджено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні.

 Щороку МОП визначає тему (девіз) Всесвітнього дня охорони праці. Девіз Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі — 2022: «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я» (World Day for Safety and Health at Work 2022 — Act together to build a positive safety and health culture).

В Науковому ліцеї Житомирської політехніки пройшли години спілкування з учнями щодо збереження їх життя та здоров”я.  Особливу увагу приділили  правилам поводження із вибухонебезпечними та незнайомими предметами, які можуть зустрічатися і в нашій місцевості, про що учасникам освітнього процесу розповів Юрій ТАЛАВІР, провідний спеціаліст з охорони праці ДУ «Житомирська політехніка». До проведення заходів долучилася Лариса ПЕРЕГУДА, завідуюча фельдшерсько-оздоровчого пункту ДУ «Житомирська політехніка», яка провела бесіду з учасниками освітнього процесу на тему «Домедична допомога при пораненнях. Визначення та класифікація ран. Види перев’язувального матеріалу. Типи пов’язок. Правила накладання пов’язок».

Марія ГЕТМАНСЬКА, практичний психолог Наукового ліцею провела психологічну консультацію для педагогічних працівників «Психологічна допомога в екстрених ситуаціях» та бесіду для учнів «Правила безпеки під час війни. Інформація для підлітків» за матеріалами, розробленими UNICEF.

Бережіть своє здоров’я та чітко дотримуйтесь правил техніки безпеки.

Наталія ВЕНЦЕЛЬ, директор Наукового ліцею
Марія ГЕТМАНСЬКА, практичний психолог Наукового ліцею
Лариса ПЕРЕГУДА, завідуюча фельдшерсько-оздоровчого пункту ДУ «Житомирська політехніка»

Залишити відповідь